banner

Intents Oisterwijk gaat los in de Leerfabriek


Dit najaar kun je volop los gaan op 4 dikke Intents Festival concepten in de Leerfabriek Oisterwijk! Namelijk Dynamite hardcore, Outrageous!, Relive en Fanaticz!

Binnen no-time zat De Leerfabriek vol met jeugd, die elders vanwege het slechte weer niet konden feesten (Foto: Toby de Kort).

De Leerfabriek vol met jeugd, lekker uitleven op muziek van een DJ (Foto: Toby de Kort).

Op zaterdag 17 september kunnen hardcore liefhebbers rekenen op de allerbeste hardcore beats tijdens Dynamite! Check voor tickets en info dynamitehardcore.nl.

Vrijdag 23 september gaat het dak er weer af met de tofste freestyle, oldschool en happy hardcore tijdens het alom bekende Outrageous Indoor! Check Outrageous.nl.

Relive keert terug naar de Leerfabriek op zaterdag 8 oktober. Na een succesvolle 1ste editie in 2015 kun je weer los gaan op heerlijke hardstyle van 2005 – 2011. Bestel je tickets nu via relivehardstyle.nl.

Op zaterdag 15 oktober komt er een indoor editie van het snoeiharde concept van Intents Festival; Fanaticz!! Dit is de ultieme party voor de echte liefhebbers, de ware fanatics! Check fanaticz.nl

Delen: