banner

Second Harvest Band bij Mie Pieters Heukelom


Sinds 2007 huist er in Tilburg een rasechte Neil Young Tribute band. Second Harvest toerde eerst een paar jaartjes als drietal door Brabant.

Second Harvest bij Mie Pieters in Heukelom.

Second Harvest bij Mie Pieters in Heukelom.

Van muzikantenpodium naar kerk naar achtertuin. Waar liefhebbers te vinden waren klonken de akoestische gitaren, banjo en tambura van Carel, Gregor en Vic met een vleugje mondharmonica. Ondanks de sfeer, gezelligheid en muzikale opbouw werd de band pas compleet met de komst van Liseth. Nu vierstemmig, percussie erbij en een volwassen akoestisch geluid. Second Harvest wist al menig podium en enthousiast publiek te bespelen en te verrassen.

Second Harvest Band bij Mie Pieters Heukelom, donderdag 25 augustus vanaf 20.00 uur.

Delen: