banner

Klachten uit Oisterwijk over Decibel (Update)


Waren er tijdens Intents Festival Oisterwijk veel overlast-klachten vanuit Tilburg; dit weekend klagen de Oisterwijkers opvallend veel over het Tilburgse Decibel.

Intents Festival Oisterwijk 2016 vanuit het landschap van Heukelom (Foto: Joris van der Pijll).

Over Intents Festival Oisterwijk kwamen vanuit Oisterwijkse inwoners  nauwelijks klachten; des te meer vanuit Tilburg. (Foto: Joris van der Pijll).

Oisterwijk kent minder inwoners, dus het aantal klachten zal ook minder zijn, maar relatief gezien zijn de klagers op met name social media opvallend aanwezig. Het evenement Decibel, dit weekend vanuit een terrein tussen Hilvarenbeek en Tilburg, is volgens velen de boosdoener van de basdreunen.

Klachten kunnen inwoners richten aan de Omgevingsdienst (www.omwb.nl)  Dat is de organisatie die formeel de klachten namens de gemeente  registreert. Uiteraard kan men ook haar bezwaar kenbaar maken via de gemeente (Gemeente@oisterwijk.nl).

Ook positief

Na het bericht over een aantal klachten, kwamen er ook veel positieve reacties op social media. De strekking daarvan is: Moet kunnen, paar weekenden per jaar… Klik hier en lees de vele reacties op facebook.

Hieronder een impressie van het festival, in een film op Youtube:

Delen: