banner

Crowdfundactie voor afgebrande sporthal Moergestel


Een groep sympathisanten van de Moergestelse sportschool heeft de handen ineengeslagen voor een crowdfundigcampgane voor het herstel van de sportschool.

Het dak is ingestort en de hal is volledig verwoest (Foto; Toby de Kort).

Het dak is ingestort en de hal is volledig verwoest (Foto; Toby de Kort).

Op donderdag 12 mei is het pand aan Stokeind 11 in Moergestel volledig verwoest door een enorme brand. Eigenares Trisha Moonen moest lijdzaam toekijken hoe de vlammen in een tijdsbestek van twintig minuten de hypermoderne sportschool verwoestten. Het resultaat van zes jaar heel hard werken, werd zo in een korte tijd plotseling weggevaagd. De sportschool heeft razendsnel een tijdelijke locatie gevonden aan de Schoolstraat waar leden terecht kunnen, maar heeft als doelstelling om binnen het jaar terug te keren op de oorspronkelijke locatie aan Stokeind in een nieuw pand. Daarbij kan het veel financiële hulp bij gebruiken.

Op naar het herstel!
De actiegroep ‘Vrienden van Il Cuore’ start daarom een crowdfundingactie om de financiering van het nieuwe pand rond te krijgen. Net als veel leden van de sportschool, willen ze enorm graag ‘iets’ doen na de brand, maar voelen zich machteloos. Na overleg, kwamen ze met het idee over de crowdfundingcampagne. Op deze manier kunnen ze via donaties een bijdrage leveren aan het spoedige herstel van de fantastische sportschool. Op de website www.vriendenvanilcuore.nl staat uitgelegd hoe leden kunnen deelnemen aan deze crowdfundingactie. Gulle gevers zullen worden beloond op originele wijze.

Delen:

Geef uw reactie

Graag met gepaste bewoording. Ongepast gedrag melden via mail@oisterwijknieuws.nl