banner

Bienekebolders 25 jaar in Moergestel


Obs de Bienekebolders in Moergestel bestaat alweer ruim 25 jaar. Vanwege dit jubileum organiseert de basisschool een reünie voor oud-leerlingen, oud-ouders en oud-leerkrachten. Meer dan 100  van hen hebben zich al voor deze reünie ingeschreven en het aantal inschrijvingen groeit nog steeds. De avond begint 27 mei om 20.30 uur en duurt tot 00.30 uur en wordt gehouden in het schoolgebouw aan de Bosstraat 1, 5066 EB Moergestel.

Onthulling naambord 25 jaar geleden ...

Onthulling naambord 25 jaar geleden …

5 jaar geleden is het oude schoolgebouw van de Bienekebolders aan de Bosstraat helemaal gerenoveerd en gemoderniseerd.. De muren staan er nog, de binnenkant is helemaal veranderd en aangepast aan het hedendaags onderwijs. Toch zullen de vele oudgedienden nog veel herinneringen aan deze schoolomgeving op kunnen halen. Bij de reünie zal er vooral aandacht worden geschonken aan ontmoetingen en gesprek. Oude foto’s en fotoboeken zullen ter inzage liggen. Een drankje, hapje en muziek uit de afgelopen 25 jaar zullen zorgen voor een gezellig samenzijn. Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd. Wel zal er een consumptieprijs berekend worden voor fris, bier of wijn. De hapjes zijn gratis.

Voor aanmelding, informatie en uitwisseling is er een speciale Facebookpagina. www.facebook.nl/reuniebienekebolders. Oud-Bienekebolders kunnen ook zelf foto’s en berichten hier op plaatsen. Op deze pagina is ook een overzicht terug te vinden van de reeds aangemelde deelnemers. Ook zijn er al veel foto’s van de afgelopen 25 jaar op geplaatst. Last minute aanmeldingen kunnen nog steeds via deze Facebookpagina en ook via peter.ketelaars@opmaat-scholen.nl

Tot weerziens op de Bienekebolders!

Delen:

Geef uw reactie

Graag met gepaste bewoording. Ongepast gedrag melden via mail@oisterwijknieuws.nl