banner

Grootse rommelmarkt op 2e Pinksterdag


Harmonie Asterius organiseert op Tweede Pinksterdag, 20 mei, voor de 23e keer haar bekende grootse rommelmarkt in het sfeervolle centrum van Oisterwijk.

 

Misschien zoekt u iets voor uw verzameling of wilt u lekker rondsnuffelen. De rommelmarkt is de juiste plek voor duizenden artikelen, allemaal met hun eigen verhaal. Het kan zo maar zijn dat u iets ontdekt wat u tot nu toe nergens kon vinden. En wat voor de een rommel is, is voor de ander waardevol. Voor u het weet bent u aan het onderhandelen met de verkoper en koopt u iets waar u nog jarenlang plezier van heeft.

 

De markt vindt plaats op 20 mei, tweede pinksterdag, van 10.00 tot 17.00 uur in de Balbian Versterlaan in Oisterwijk. U kunt er een heerlijk dagje uit van maken. Lekker snuffelen op de markt en dan even lekker bijkomen op een terrasje, genietend van een drankje en de mensen die voorbijkomen.

 

De entree bedraagt € 2,–. De opbrengst van de rommelmarkt is voor Koninklijke Vereniging Sociëteit Harmonie Asterius. Met dit geld financiert de harmonie een deel van haar activiteiten. De organisatie en de deelnemers hopen dan ook op veel bezoekers.

 

Voor meer informatie over de markt ga naar www.asterius.nl. Hier vind u ook informatie over het huren van een marktkraam of bel naarHarry Mols (013) 5215546.

 

Er is deze Tweede Pinksterdag meer te doen in Oisterwijk, bekijk het in de agenda.

Pin It
banner

banner

Comments are closed.