Neem een kijkje in de studio

Op zaterdag 2 juni organiseert LOVO, de lokale omroep voor Oisterwijk en Heukelom, een open dag. Tijdens deze dag staat de studiodeur op de bedrijfsweg 21c in Oisterwijk open van 13.00 tot 17.00 uur. Op deze dag wil LOVO iedereen kennis laten maken met de verschillende activiteiten van LOVO en krijgt u de mogelijkheid om zelf voor-, of achter de camera te staan.

Op de open dag van LOVO kan iedereen zelf zien en horen hoe de programma’s worden gemaakt en wie dat doen. Deze open dag is meteen ook de start van de Week van de Lokale Omroep. Een hele week lang wordt in heel Nederland aandacht besteed aan het werk van de lokale omroep. LOVO doet daar uiteraard aan mee!

Digitaal

Uit onderzoek is gebleken dat 67% van de inwoners van Oisterwijk geen LOVO kijkt, omdat LOVO nog niet digitaal te ontvangen is! LOVO is achter de schermen druk bezig, om de digitale ontvangst van LOVO TV mogelijk te maken. Een gedeelte van de apparatuur is al klaar, het wachten is nu op de aansluiting met de provider.

Gemist?

Ondertussen zijn alle films van LOVO, op ieder moment van de dag en waar ook ter wereld te zien op internet. Iedereen kan dus zelf bepalen wanneer en waar hij de films van LOVO wil bekijken, ze doorsturen aan vrienden of familie en genieten van het bruisende van onze samenleving.

Doe mee!

Met de modernisering in zicht is LOVO ook op zoek naar zowel technische- als redactiemedewerkers. Is dit iets voor jou? LOVO medewerkers maken hun eigen programma’s en hebben samen een gezellige club met zeer verschillende en gemotiveerde vrijwilligers.

Zie ook: www.delokaleomroep.nl

Zie ook: www.lovo.tv

Meer info klik hier!

Pin It

Reactiemodule gesloten, mail@oisterwijknieuws.nl